Uusia tuulia!

Seuraava Karkee-klupi 11.6. Bar Vakiopaineessa!

Hei! Nyt on blogissa uudet tapetit, hieman karkeempiin vaihdettiin entiset vaaleanhaaleat.

Tänä vuonna riihellä on tapahtunut jos jonkinlaista läpi talven ja kevään. Sinne on kannettu villahuopia ja lampaantaljoja. Siellä on kuunneltu tarinoita seminaarilta. Alkuviikosta riihen lähiympäristössä kuvattiin hiki hatussa lastentapahtuman esittelyvideota, ennen kuin videon näyttelijät ehtivät nousta junaan ja junailla itsensä kuukauden lomamatkalle.

Tämän lisäksi allekirjoittanut on harrastanut tavaroiden unohtamista riihelle; ensin nahkarukkaset, sitten nuottiteline ja vielä kalenteri, ja niitä on sitten hiki hatussa juostu hakemaan liukastellen rinnettä ylös ja alas.

Ensi kesän Riihi-iltamia suunnitellaan jo kovasti. Luvassa on kansanmusiikkia Karkeelta ja kovaa! Ohjelmisto hahmottuu toukokuun loppuun mennessä, näin toivomme. Siitä tulee hieno, sen lupaamme. Kuten nokkelimmat ovat jo päätelleet, ensi kesän Riihi-iltamia järjestää Kulttuuriyhdistys Karkee ry. Iltamien lisäksi Karkee järjestää myös klupeja, seuraava luvassa kesäkuussa. Tervetuloa sinne täydentämään kamuvajetta (Kansanmusiikki) talven jälkeen! Edellinen klupi oli huikea menestys, kuvasatoa pääset ihailemaan täällä: http://www.tanhu.net/?p=117


You must be logged in to post a comment.

%d bloggaajaa tykkää tästä: